En sprudlande entusiastisk lärare om lärande

Förra året hade Framtidens lärande temat Lärares lärande och föreläsare efter föreläsare pratade om lärare, elever pratade om lärare, men ingenstan från stora scenen hördes en enda lärarröst. Jag skrev några rader om det i inlägget för ett år sedan De pratas om oss men inte med oss. I år sitter jag här igen, mina förväntningar om att höra en lärare prata om sin vardag, om sin utveckling ser ut att komma på skam.

Metta Fjelkner pratar om resurser, om att öka lärares status att hon inte är så insatt i it-frågor, men komigen…

Sedan är det Inger Carlgren som pratar om forskningspraktiken och problemen står i fokus, bristerna på skolnära forskning… Jaha. Spännande, men …

En liten stund, kanske för sent kommer Erica Lövgren upp på scen, och pratar sprudlande entusiastiskt om sin vardag, som lärare och lärande, om kunskaper och vardagen som lärare i skolan. Mer sånt, mer entusiasm, glöd, passion och vardag på scen. Det är mina råd.

4 tankar kring ”En sprudlande entusiastisk lärare om lärande

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: Ann Markström

  4. Pingback: Redaktionen

Kommentarer inaktiverade.