Bilder från Gameon med Geek Girl Meetup

Jag hade lyckan att tillsammans med mina kollegor Jessica Bäck och Pernilla Rydmark vara en del av Geek Girl Meetup i helgen. För er som inte vet, så är det en självorganiserande konferens som arrangeras av och för kvinnor, sk geeks. Och den här gången var temat spel.

I min vardag är det inte varje dag som jag får träffa mängder med kvinnor som pratar spel, och spel och spel. Varför vi spelar och vad det tillför, hur man ska tänka när man skapar spel, skillnaden mellan symmetriska och assymetriska spel. Att det är hårt att vara kvinna som arbetar med spel. Vi fick ta del av podcast-skolan och allt streamades live på nätet. Det var underbart.

Jag fungerade mest som fotograf tillsammans med Jessica Bäck. Därefter som åhörare, och tog möjligheten att bli uppfylld och känna mig hemma på en konferens för kvinnor av kvinnor. Tack 🙂

Mina bilder kan du även se på flickr.

1 tanke kring ”Bilder från Gameon med Geek Girl Meetup

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.