Kristina Alexanderson- Guldäpplevinnare 2010? #wtf

Internet skapar en del spratt, och det gäller för oss att hålla kolla och se om det vi hittar är sant. Men ibland undrar jag om det inte går lite för fort när information postas. Jag hittade följande information idag den 30 maj 2011 på Guldäpplets sida:

Härligt Kristina Alexandersson (fast jag stavar med ett ”s”) vann visst Guldäpplet och du kan inspireras av mig 🙂 För länken går till en artikel om mitt arbete med sociala medier i skolan. Ja, jag hoppas verkligen att jag kan inspirera, men dessvärre kan jag inte titulera mig vinnare även om det står så på Guldäpplets webbplats.

Så några korrigeringar:

Jag hade äran att bli nominerad till Guldäpplet 2010 för mina lärarinsatser. Att bli nominerad innebär att av någon eller några skickade mitt namn med motivering till Guldäpplets jury och jag hamnade på den lista över möjliga kandidater till att få lärarpriset Guldäpplet.

Sedan blev jag till och med finalist, dvs jag kom att utses till en av de tre möjliga vinnarna tillsammans med Martin Fernström och Josef Sahlin samt Ann-Charlotte Keiller, men vinnare blev jag inte utan jag blev brädad av konkurrensen av Martin Fernström och Josef Sahlin som vann priset (grattis).

Du kan nominera dina kanidater nu också… lycka till

3 tankar kring ”Kristina Alexanderson- Guldäpplevinnare 2010? #wtf

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: .SE

  3. Pingback: Anna Boman

Kommentarer inaktiverade.