Mer kulturarv under Creative Commons

Till min lycka har jag missat att Tekniska museet-telehistoriska har en fotoström med Creative Commons licensierade bilder på flickr. Jag hittade dem av en tillfällighet i sökandet efter något helt annat. Men jag vill verkligen tipsa om deras bild ström, speciellt alla som är intresserade av teknik-historia.

Men de har mer än så se tillexempel här:

DIG87453

DIG87453 av telehistoriska CC (by, nc)

Via dem hittade jag också Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane som har en samling med bilder som är fria, där upphovsrätten gått ut, och de ger en bild av vårt kulturarv. Lyckan är stor.

Mother and two children

Mother and two children av Anders Folkestadås återfinns i Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane fotoström. Jag har dessutom uppdaterat min sida om minnesinstitutionerna och Creative Commons. Det är fritt material för skolan, som handlar om vårt kulturarv så använd, sprid och prata om det, hjälp mig att fylla på för det behövs 🙂

Tack!

3 tankar kring ”Mer kulturarv under Creative Commons

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: .SE

  3. Pingback: Nicklas Malmsjö

Kommentarer inaktiverade.