6 000 000 000 = en siffra på ett socialt mediums betydelse

Idag läser jag på Flickrs blogg att de har 6 miljarder bilder uppladdade på sajten. Smaka på den 6 miljarder, det går inte att förstå. Men siffran säger något om sociala mediers betydelse, och kraften i att i flickrs fall använda digital teknik för att dela med sig av sina bilder, erfarenheter och kunskaper.

Sociala medier är stort!

Nu när skolan startar i höst hoppas jag många skolor inser kraften, kunnandet och de kunskaper som finns i sociala medier och faktiskt använder sociala medier i kommunikationen kring lärande och för lärande. Sociala medier #ftw

4 tankar kring ”6 000 000 000 = en siffra på ett socialt mediums betydelse

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Pernilla Rydmark

  3. Pingback: ahlstrominfopin

  4. Pingback: Diskussionen om skolan i sociala medier | Frekar06 Blogg

Kommentarer inaktiverade.