Drar till San Francisco till WordCamp 2011

Kristina och Pernilla av Rebecka Gustafson CC (by, nc, sa)

Jag åker idag den 10 augusti tillsammans med min kollega Pernilla Rydmark till San Francisco. Vi ska åka till WordCamp som går av stapeln den 12-14 auguti. När vi ändå är i San Francisco kommer vi att passa på att besöka några av de stora internetföretagen, samt andra institutioner.

Jag och Pernilla ska bland annat besöka:

Internet Archive

Creative Commons

Facebook

Google

Orcals tävling Think Quest

– Sony Ericsson

Sedan vet vi att det kommer att hända massor på plats, med spontana möten och annat och med det i bakhuvet har vi bestämt oss för att ni ska få dela vår resa och våra erfarenheter på .SE-bloggen, så under vår vistelse i San Francisco kommer vi att blogga om våra erfarenheter och våra upplevelser, dels på .SE-bloggen, dels här, dels genom att fotografera, så följ bildbloggandet på min flickr-ström, eller på min bildblogg K.Alexandersons bilder eller http://kral.se. Sedan kommer vi naturligtvis att twittra och Facebooka en del också.

För er som undrar så kommer jag också att ta med mig mitt 365-projekt och genomföra det på plats i SF. Allt annat är otänkbart.

Så häng på

Kristina och Pernilla

5 tankar kring ”Drar till San Francisco till WordCamp 2011

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Pernilla Rydmark

  3. Pingback: Peter Forsman

  4. Pingback: Dan Frendin

Kommentarer inaktiverade.