Det livsfarliga internet – bokmässan 2011

Bokmässan börjar närma sig med stormsteg, och även där kommer vi på .SE att vara och delta med både seminarieprogram och med en monter.

Inför bokmässan har jag fått seminarieprogrammet och jag läser om Josef Sahlin och Martin Fernström som kommer att prata om bloggar, lyckan är stor när jag hör det, två Webbstjärnedeltagare som pratar webbpublicering kan det bli bättre?

.SE:s seminariepunkt handlar om Det livsfarliga Internet, men tanke på det som skedde i Norge, på Utöja, och den efterföljande diskussionen kring rollen som Internet, har haft känns seminariet än mer glödhett. Internet är ett medium som skapar oändliga möjligheter, för alla… men

Ja, om du är på bokmässan så kom och besök oss i vår monter och ta del av vårt seminarium, om du har en seminariebiljett, som sagt välmött på Bokmässan i Göteborg.

1 tanke kring ”Det livsfarliga internet – bokmässan 2011

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.