Byter till ett responsive ” responsible theme” på bloggen efter WordCamp

Efter att ha varit hemma i en vecka, och sakta och säkert kommit in i vanliga gängor, så kändes det som att det var dags att ta tag i bloggen igen. Alla intryck från San Francisco ligger och väntar på att jag ska bearbeta och ta tag i dem. På WordCamp pratades det mycket om ansvarfulla teman, sådana som går att läsa och fungerar på alla sorters plattformar, verktyg. Efter att hört om alla möjligheter tänkte jag att jag måste nog testa att installera ett ”ansvarfullt” tema och se om jag använder de olika formaten som finns, om jag kan använda Zen-mode etc, så min blogg kommer att ändra innehåll och utseende, jag ska nämligen pröva temat fullt ut, så häng med nu kör jag Twentyeleven som tema på Kristina Alexandersons blogg.

Ska skriva mer om San Francisco, wordpress och annat, men nu ska jag testa mitt tema.

2 tankar kring ”Byter till ett responsive ” responsible theme” på bloggen efter WordCamp

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.