Vilken CClone-bild är din favorit?

Jag har funderat mycket på vilken av alla bilder som jag publicerar på leksaker som jag skulle säga är min favorit. Jag vacklar, favoriter kommer och går igår var det bilden där de fotograferar tillsammans, eller om det var den där hemlängtan får ett bildligt uttryck. Nej det var nog bilden där skorna finns med av många skäl… Nej, det är nog den med spindelnätet eller… jag kan nog inte bestämma mig…

Jag fick i natt ett mejl med frågan om en bloggare skulle kunna få använda några av sina bilder på sin blogg. Jag svarade som jag brukar. Det är ok, så länge du erkänner mig som skapare och jag vill gärna ha en länk till projektet eller min blogg.

Nu på eftermiddagen fick jag ett mejl om att posten var klar, och när jag läser så är Marc Camerons inlägg ”Family guy: Stormtrooper’s family photos revealed” blir jag lycklig och glad. Inlägget börjar med följande ord:

As a small child, I went through the traumatic experience of losing my much-treasured Star Wars Imperial TIE Fighter Pilot while out playing during the school lunch break.

It was particularly painful on two levels: A: He was my favourite toy of all time (sorry, evil He-Man and Cobra Khan) B: When I ventured out during final lesson of the day to try and retrieve my lost toy, my teacher gave me the worst bollocking of my life (I was only five) – something that still haunts me to this very day.

Det är inledningen till en berättelse om vikten av våra leksaker, hur förlusten följer oss och sedan en koppling till mina bilder som är så rörande och fin om att mina bilder berättar historien om vad som händer med en förlorad leksak.

De växer upp, skaffar barn och familj. Bloggposten är underbar och avlutas med att Marc berättar vilka bilder de gillar bäst och sedan undrar han

Darth Vader tobogganing with a baby Stormtrooper and the Stormtrooper chilling on a giant water lily are our personal favourites. Let us know which of Kristina’s pics you like the most.

Det undrar jag med, vilken av alla bilder gillar du bäst? Frågan kanske ska besvaras på Fotoraters blog, men berätta för mig också jag är nyfiken

1 tanke kring ”Vilken CClone-bild är din favorit?

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.