Nittioåttadagar kvar av 2011, och sen då?

Det är 98 dagar kvar av 2011. Mindre än hundra, det är inte klokt och jag inser att jag kanske kommer att klara av uppgiften 365 bilder med CClones. Mitt fotoprojekt som startade i smyg redan i december 2010 med en julkalender. Och nu är det mindre än 100 dagar kvar.

Jag fattar inte, tänk att det gått så fort, att det varit så svårt, roligt, tråkigt, spännande, skrämmande, utvecklande och lärorikt. Jag undrar vad de kommande 98 dagarna kommer att medföra. Vad ska de bli för bilder? Jag vet inte, men jag har lärt mig ett och annat om hur bilderna kommer till. Vad som inspirerar och vad som driver mig framåt. Men jag undrar om det känns tomt där när 365 dagar har gått och jag inte längre har något 365-projekt kvar. Vad gör man då?

Måste börja fundera…

Jag är stum inför det intresse som finns för bilderna, att det är över fjortontusen view’s på setet på flickr, att CClones har över 750 gillanden på Facebook (och inte ens en tiondel av gillandena kommer från mina vänner), att bilderna bloggas, återbloggas, tumblas, används i andra än mina presentationer etc.

3 tankar kring ”Nittioåttadagar kvar av 2011, och sen då?

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Lilian

    Jag följer dina bilder och njuter av dem och de underbara rubrikerna. När jag visar dem för andra blir det ovationer, ditt projekt är uppskattat!

    Att det är knappt 100 dagar kvar känns lite vemodigt, men jag blir nyfiken och hoppas på en spännande fortsättning i vilken form det än blir.

Kommentarer inaktiverade.