Publicerad, men vad är det, när man själv dagligen publicerar?

Jag blev tillfrågad via mejl för en tid sedan om jag kunde tänka mig att samarbeta med en brittisk mediebyrå som gärna ville få möjlighet att sälja mina bilder och historien kring mina bilder. Jag nöp mig hårt i armen.

Veckorna har gått och inget har egentligen hänt, jag publicerar mina bilder och får kommentarer på flickr, tills i förra veckan då det började komma andra kommentarer, mejl och journalister som ville veta mer, som gillade bilderna. I söndags blev jag publicerad i Storbritanniens näst största tidning, tillsammans med mina bilder. Och idag i Aftonbladet.

Det känns konstigt för jag publicerar bilder varje dag, men inte med det genomslag som Daily Mail eller Aftonbladet får, så jag sitter här häpen och är lite Star Struck. Paff över att intresset för mitt bildprojekt kan bli så stort.

För er som vill kolla in alla bilder så finns de på flickr i mitt 365-set, Stormtrooper-bilderna har dessutom ett eget set där det finns också en mängd med andra bilder.

8 tankar kring ”Publicerad, men vad är det, när man själv dagligen publicerar?

 1. Pingback: KristinaAlexanderson

 2. Pingback: Per Falk

  1. cwasteson

   Jag instämmer! Ett stort grattis! Du har jobbat så systematiskt och målmedvetet med ditt skapande och jag vet att vi är många som haft nytta och glädje av dina bilder, så man kan inte säga annat än ”detta är du väl värd”!

 3. Pingback: 90 brådskande nyheter och annat som fyllt vår vecka « Uppdragsmedia – kundtidningar och redaktionell kommunikation

 4. Lilian

  Fantastiskt roligt! Härligt att du får en sådan positiv uppmärksamhet för dina bilder.

Kommentarer inaktiverade.