Hur kommer det sig att dina bilder får så många ”views”?

Jag fick en fråga via mejl för någon vecka sedan som löd:

I wanted to ask you how come you have so maaaaaaaaaany views.And by the way, your photos are my favourite

Ja, hur kommer det sig?

Jag svarade som jag så ofta svarar: Jag tror det beror på att jag delar mina både på twitter, och Facebook ofta även på Google +, sedan tror jag det spelar roll att jag använder Creative Commons licenser på mina bilder för det gör att andra använder mina bilder när de bloggar, eller att de delar dem vidare.

Sedan försöker jag vara social, i förhållande till andra som är mina kontakter på ”flickr” som är den plats där jag främst delar mina bilder och det gör att andra tittar på mina bilder.

3 tankar kring ”Hur kommer det sig att dina bilder får så många ”views”?

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.