Hjälp mig att hjälpa! En nalle vill ut i skolsverige…

Vi på Webbstjärnan sitter just och tittar igenom alla bidrag, för att få en tydlig överblick över hur många lag som kommit igång, vilka som kan tävla om 20 000 kr, vilka lag som redan nu vet att de kommer att få ett fint diplom i början av maj.

I samband med det arbetet klickade jag in på Nalleresan, en webbplats om en nalles resa genom Skolsverige. Och jag läser följande på om-sidan:

Klass 3a och 3b på Sofielundsskolan i Malmö syr tillsammans en nalle, som ska skickas iväg på en upptäcksfärd genom Sverige i ett egentillverkat hus. Vi vill berätta om oss, vår skola och stad, och vill i utbyte lära känna nya platser och skolbarn i Sverige genom nallens slumpmässiga färd. /…/

 

Vår blogg vänder sig främst till skolelever i årskurs 3 och 4 som nallen möter på sin färd genom Sverige. Förhoppningen är också att andra skolor ska kunna ta del av äventyret. Vi hoppas att barn runt om i landet får nys om nallens framfart och skickar meddelande som ska locka den till just deras skola.

Eftersom jag såg det som en uppmaning tänkte jag, det måste jag skicka vidare, till mina barns lärare, till grannarna, till er kanske känner ni er manade att ta emot en färdigsydd Nalle som vill upptäcka Sverige.

Jag ber dig om hjälp att hjälpa, kanske vill dina elever skicka ett meddelande så att ni får ta emot nallen. Passa på och så spännande det kan bli att ta del av nallens äventyr.

4 tankar kring ”Hjälp mig att hjälpa! En nalle vill ut i skolsverige…

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Carl Löthman

  3. Pingback: .SE Internetguider

  4. Pingback: redmutha

Kommentarer inaktiverade.