Vad är Creative Commons? – Gästbloggat hos Webbtanten

Jag har gästbloggat kring Creative Commons hos Webbtanten. Jag har försökt göra det överskådligt och tydligt, samt försökt ge några skäl till att jag tycker att det är viktigt att fundera kring hur du vill dela sitt material på nätet. ett litet smakprov:

ta dig en funderar hur vill du att dina bilder, dina filmer på Internet ska spridas? Vill du att andra ska få hjälpa dig att sprida dem, vill du att andra ska få bearbeta dem? Vill du att andra ska kunna göra det utan att behöva fråga dig om lov först? Om det är så, ja då är kanske Creative Commons något även för dig.

Läs resten här

 

3 tankar kring ”Vad är Creative Commons? – Gästbloggat hos Webbtanten

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Anna Forsberg

Kommentarer inaktiverade.