Creative Commons Sverige har byggt om…

Jag har sneglat på sajten en längre tid, och tänkt vi borde göra något åt den. Lite ny input, kolla länkar, fixa innehållet och se till att Creative Commons Sverige får en ny look. Men ni vet hur det är, mycket jobb, många beslut och ganska tråkigt. Men till slut bestämde jag mig för att be om hjälp. Jag frågade snällt, eller i alla fall så snällt jag kan mina två kollegor på Webbstjärnan om de kunde tänka sig att hjälpa till att piffa upp vår sajt, så jag kunde ordna med innehållet.

Entusiasmen för att hjälpa till gick inte att ta miste på och de har pillar med utseendet tills idag. Då vi kunde lansera vår uppiffade webbplats. Innehållet behöver jag arbeta lite till med, få lite struktur, fixa lite länkar och så, men jag vill säga ett stort tack till Love Nyberg och Therese Tjernström för att ni hjälpt oss och få till sajten.

Tack!

2 tankar kring ”Creative Commons Sverige har byggt om…

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Lars Lundqvist

Kommentarer inaktiverade.