Internetguiderna är en grym resurs – tips på julläsning

.SE har vi som uppgift att sprida kunskap om Internet, så att fler vågar, kan och har kunskaper kring hur de ska förhålla sig till Internet. Vi har flera olika initiativ som ska hjälpa oss som internetanvändrare. Våra guider som vi ger ut är ett sånt initiativ. Om du missat guiderna så tycker jag att du ska spana in vår utgivning.

De är gratis, går att beställa i tryck, att ladda ner och läsa på webben. Vi har precis fått Ungas integritet på nätet från tryckeriet, så den är ryckande färsk, i mellandagarna kommer Skriva för webben att uppdateras, och du kan ladda ner den eller läsa den online.

Lite längre in på det nya året kommer det komma nya titlar, det är bara att prenumerera … Slå till det är gratis, kanske ett julklappstips?

3 tankar kring ”Internetguiderna är en grym resurs – tips på julläsning

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: .SE Internetguider

  3. Pingback: .SE Internetguider

Kommentarer inaktiverade.