Studiobronx och mitt CClones 365- 2011-projekt

Jag säger som min underbara kollega Pernilla Rydmark sammanfattade sin insats:

– Jag är stolt. över att jag grejade det. Att jag fixade 365-projektet.

Det är jag också, och det börjar så sakta sjunka in, att jag gjorde det. 365-dagar, med 365 bilder. Ett projekt som startade som en lek, som ett försök. Nu är det klart. Jag fick den stora lyckan att bli inbjuden som gäst till Studiobronx för att prata om projektet. Du kan ta del av hela sändningen här:

Tack Petter Karlsson, Björn Falkevik och Robin Danehav för att ni bjöd in mig och tack alla ni som stött mig i arbetet, följt projektet och bilderna.

3 tankar kring ”Studiobronx och mitt CClones 365- 2011-projekt

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: StudioBronx AW – S01E02 – Kristina Alexanderson | StudioBronx

Kommentarer inaktiverade.