Blogga med elever – föreläsning om att använda bloggen i undervisningen

Webbstjärnan har tillsammans med Lärarförbundet en satsning på att stärka lärarnas roll och arbete med digitala verktyg i skolan. Jag föreläste igår om att använda bloggen tillsammans med elever. Naturligtvis spelades det in och ligger på webben, så du kan ta del av min föreläsning.

12 tankar kring ”Blogga med elever – föreläsning om att använda bloggen i undervisningen

 1. Pingback: KristinaAlexanderson

 2. Pingback: Kolla källan

 3. Pingback: Christer Holmqvist

 4. Pingback: Sara Lindström

 5. Pingback: Vad får man göra för att göra det enkelt | HurDetFunkar

 6. Erika Pettersson

  Det är ett fantastiskt initiativ att göra det möjligt att både följa lärarkvällsföreläsningarna live och att se på dem i efterhand på webben! Mer sådant! Det underlättar för t.ex. mig, som inte kan vara på plats p.g.a. föräldraledighet, men som med tusen tankar i huvudet och mycket engagemang försöker att komma underfund med hur jag på ett pedagogiskt vettigt och genomtänkt sätt sedan kan använda mig av de möjligheter som Internet och 1-1 medför. Bra föreläsning av en duktig och inspirerande föreläsare!

 7. Birgitta Wollin

  Tack för en jättebra föreläsning. Toppen att den gick att se på webben. Nu vet jag ännu mer vad en blogg i skolankan vara. och tänk att min favorit Olga Dyste dök upp. Blogg är verkligen ett sätt att få många fler röster hörda i klassrummet.

 8. Pingback: .SE Webbstjärnan

 9. Pingback: KristinaAlexanderson

 10. Pingback: Mathias Larsson

 11. Pingback: Niclas Stensson

 12. Pingback: Roslagslinks

Kommentarer inaktiverade.