Skapande föds ur andras skapande – Creative Commons #ftw

I min värld är det sant, och fullständigt givet. Jag brukar visa på hur jag inspireras av andras bilder, av vardagssituationer som andra avbildar och som sedan jag för över till mina bilder. Jag inspireras av andras bilder och mitt skapande föds ur andras skapande, ständigt…

Jag blir extra triggad när min sanning tycks gälla för andra också. Titta på nedanstående målning, den påminner eller är inspirerad av en av mina bilder och det är så stort och coolt.

Out on town – Acrylic Canvas av Håkan Canberger efter ett foto av Kristina Alexanderson CC (by, nc, sa)

Att det har skapats ett nytt verk utifrån min bild är en stor ära… och sedan att en nya bilden följer samma CC-licens som jag har gör att jag kan dela den med er och att ni kan bearbeta Håkans version och skapa en egen tolkning. Det är häftigt!

Jag tänker bara #ftw

9 tankar kring ”Skapande föds ur andras skapande – Creative Commons #ftw

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: Maria Maja Larsson

  4. Pingback: jeanettedierks

  5. Pingback: Håkan Canberger

  6. Pingback: Håkan Canberger

  7. Pingback: Åsa Anevik

Kommentarer inaktiverade.