Hur hanterar du ovälkomna kommentarer?

På Webbstjärnan fick vi frågan om hur lärare ska hantera ovälkomna kommentarer på elevers skolarbete. Det var en lärare som undrade och som bad om hjälp, hur skulle hon hantera ovälkomna kommentarer? VI på Webbstjärnan gjorde en efterlysning, hur gör du?

5 reaktion på “Hur hanterar du ovälkomna kommentarer?

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Charlotte S H Jensen

  3. Pingback: Mathias Klang

  4. Karin

    Jag har kommentarsgranskning på och läser allt innan det publiceras. På så sätt får jag se vad som skrivs, utan att barnen ser det. Ingen behöver bli ledsen av dumma kommentarer, men jag har chans att ta upp det med personen som skrivit något dumt.

    För ett tag sedan var det någon som sabbade vår sida på wikispaces. Det känns trist eftersom all text ligger kvar i tidigare versioner. Där tappade jag lusten och slutade med arbetet för tillfället. Ska återuppta det igen, för jag saknar det så.

Kommentarer inaktiverade.