Lärarens röst – mötet och insikten #lärartycket

Lärarrösten! Det är något speciellt med att möta rösten av en annan lärare. Det är något i tonfallet som får mig känna igen mig. När jag frågar en lärare om något som jag inte förstår så får jag alltid en röst tillbaka som vill att jag ska förstå, som vill att jag ska lära, få insikter, färdigheter som jag söker.

En lärares röst är som en utsträckt hand som vill ta mig från en plats till en annan. Till en ny värld, en plats där lärande sker, där frågor väcks och där frågor kan hitta svar, skolan är för mig en plats där frågor och nyfikenhet har sin självklara plats.

I alla lärare finns den här rösten, så min uppmaning till dig som är lärare är att du tar möjligheten och deltar i Anne-Marie Körlings bloggstafett och att vi tillsammans samlar hundra starka lärarröster om läraryrket.

7 tankar kring ”Lärarens röst – mötet och insikten #lärartycket

 1. Pingback: KristinaAlexanderson

 2. Pingback: LÄRARTYCKET – en bloggstafett om läraryrket av lärare i yrket | Anne-Marie Körling

 3. Jan Lenander

  Härligt skön symbol för mötet mellan lärare och den kraft som förmedlas.

  En lärares röst är som en utsträckt hand

  Det är ett citat jag kommer att använda.

 4. Pingback: Susanna Wirland

 5. Pingback: RTSVE

 6. Pingback: LÄRARYRKET – en bloggstafett om läraryrket av lärare i yrket | Skollyftet

 7. Pingback: LÄRARTYCKET – en bloggstafett om läraryrket av lärare i yrket | Skollyftet

Kommentarer inaktiverade.