Är nyfiken på hur du kan arbeta med webbpublicering i skolan?

Jag är ansvarig till vardags med att stötta och leda arbetet som .SE gör för att lärare och elever i den svenska skolan ska lära sig att publicera skolarbete på Internet. Vårt främsta verktyg i det arbetet är tävlingen Webbstjärnan, som ger lärare och elever tillgång till allt de behöver för att kunna publicera sitt skolarbete på Internet.

Därför ger vi alla de som deltar i Webbstjärnan få en egen .SE-adress, med ett eget webbhotell gratis under ett år, medan de tävlar.

Vi ger även kontinuerligt stöd till de som deltar i Webbstjärnan, genom att vi har support som hjälper lärare, som kör fast, eller som av en eller annan anledning inte kommer vidare.

Varför gör vi det här? Svaret från .SE:s sida är enkelt. Vi vill att fler ska kunna, förstå och på ett lagligt och säkert sätt kunna bidra till innehåll på Internet. Att fler i skolan ska lära sig hur det går till att skapa en blogg, en webbplats. Att fler ska lära sig mer om Internet och hur Internet fungerar. Vi vill att fler ska lära sig hantera andras material på nätet, komma i kontakt med Creative Commons, skriva för riktiga mottagare.

Vi vill helt enkelt att skolarbete ska kunna ske på riktigt på Internet för att det är viktigt 🙂

Vill du veta mer om Webbstjärnan, eller hur du som lärare eller elev kan arbeta med webbpublicering i skolan så finns nog svaret på Webbstjärnan. Vill du veta mer så kan du  intresseanmäla dig.

10 tankar kring ”Är nyfiken på hur du kan arbeta med webbpublicering i skolan?

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Christine C Ingels

  3. Pingback: Maria L

  4. Pingback: lisa sällvin

  5. Pingback: David Wallin

  6. Pingback: KristinaAlexanderson

  7. Pingback: Micke Kring

  8. Pingback: Anki Demred

  9. Pingback: Johan Wahlström

  10. Pingback: Pedagog Malmö

Kommentarer inaktiverade.