Totally awesome stormtrooper-foto-workshop med @kalexanderson

Totally Awesome @kalexanderson av Stellan

Jag ska börja med att säga:

-Tack!

Tack Stellan för att du fick mig att ställa upp och prata om mina bilder. Det gav många insikter, många tankar och var grymt skoj. Tack Linda!!! Sedan vill jag tacka alla er som kom, ni och er närvaro gjorde sessionen speciell för mig. Genom att ni kommenterade, genom att ni visade med kroppen vad ni tyckte om idéen att vara Stormtroopers.

Du kanske vill ta del av sessionen i efterhand? Det finns möjlighet att göra det genom att Daniel Erkstam bambusade sessionen och den ligger uppe på hans bambuser-konto.

Själv kommer jag att ta med mig kommentaren som kom från första bänk när en av deltagarna sa:

”Det är så vackert att en tår tränger fram.”

Linda Svanberg, utan dig hade det inte blivit så himla roligt, tack för att du hjälpte mig med förberedelserna. Du är BÄST!

Lite bilder

1 tanke kring ”Totally awesome stormtrooper-foto-workshop med @kalexanderson

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.