Den öppna skolan- vem efterfrågar den? #ind12

Imorgon har jag ett seminarium på Internetdagarna kring den öppna skolan. Seminariet har tydligt fokus att titta på vad som händer när skolan hamnar på Internet. Seminariet kommer att belysa följande frågeställningar:

Med hjälp av tekniken öppnas skolans slutna värld och föräldrar kan genom bloggar och lärplattformer ta del av det som sker i skolan. Vilka möjligheter och utmaningar medför det? Hur hanterar skolan, öppenheten och vilka effekter medför klassbloggen som verktyg för samtalet om skolan? Och vilken roll spelar föräldrar i den öppna och tillgängliga skolan?

I min session kommer jag att samtala kring utmaningarna och möjligheterna med Johan Ronnestam och Eva Lilliestierna.

Jag ser fram emot att belysa både möjligheter och utmaningar med att öppna upp skolan med hjälp av Internet.

4 tankar kring ”Den öppna skolan- vem efterfrågar den? #ind12

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Johan Grafström

  3. Pingback: Anne Liljeberg

  4. Pingback: Linda Linder

Kommentarer inaktiverade.