Det var ett enormt lyft för eleverna #webbstjarnan

Jag är stolt över att mitt arbete gör skillnad. Och jag blir väldigt glad när jag får återkoppling kring mitt arbete. Idag har jag varit med om flera härliga möten i Östersund i samband med deras stora lärardagar ”lärande i tiden”. Jag var inbjuden som föreläsare för att prata om Creative Commons och om Internet i skolan. Det härliga är att mitt i min föreläsning kring Webbstjärnan och Internet i skolan, utbrister en lärare:

– Jag var med i Webbstjärnan under förra läsåret, och det var ett enormt lyft för eleverna.

En lärare som jag inte känner, en lärare som jag aldrig mött, men vi har ändå träffats genom att han sett och använt de möjligheter som jag genom mitt arbete får erbjuda skolor/lärare och elever för att de ska kunna utvecklas till mer medvetna Internetanvändare. Du vet väl att du också kan anmäla dig till Webbstjärnan och få möjligheten att ge dina elever ett lyft 😉

1 tanke kring ”Det var ett enormt lyft för eleverna #webbstjarnan

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.