Klok, klokare och klokast – om lärande av @itmamman

Jag har just tittat igenom Christina Löfvings presentation från Bokmässan. Jag vill verkligen tipsa om det. Så titta, lyssna på henne och inspireras av hennes insikter, hennes klokskap. I synnerhet i hur du ser på lärande, styrs du av en talanginställning eller en steg för steg inställning… Utmana dig själv, dina elever och lärandet i ditt arbete. Christina är en viktig förebild och du bör lyssna på hennes föreläsning om sociala medier i skolan, undervisningen

The star of today (Christina Löfving) Av Kristina Alexanderson CC (by, nc, sa)

Christina har i veckan också tilldelats Guldäpplejuryns särsilda pris för sina pedagogiska insatser.

1 tanke kring ”Klok, klokare och klokast – om lärande av @itmamman

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.