Creative Commons licenserna är tio år – så här firar vi…

Time to grow up  K. Alexanderson CC (by)

Det är stort att fylla jämt och nu under 10 dagar firar Creative Commons licenserna 10 år. Det är alltså tio år sedan de första licenserna såg dagens ljus. Vi på Creative Commons Sverige firar det med att bjuda in till frukostfest i Stockholm och filmfest i Göteborg den 11 dec. Du är välkommen…

Vi firar virtuellt också genom en bloggserie av några av våra vänner som berättar varför de använder Creative Commons. Och jag ska säga, jag har sällan fått så många fina argument till varför Creative Commons är viktigt. Så följ den på Creative Commons Sveriges blogg.

3 tankar kring ”Creative Commons licenserna är tio år – så här firar vi…

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Henrika Florén

  3. Pingback: Anne Liljeberg

Kommentarer inaktiverade.