”jag älskar att bli tagen på allvar” – säger jag i @Skolsnack (nr 22) #podradio

(c) Kristina Alexanderson, Skolsnack, Fotograf Fredrik Svensson

Kristina Alexanderson, Skolsnack, Fotograf Fredrik Svensson (c)

Det roliga med att arbeta med det Internet och Internets möjligheter är att få göra saker som garageradio. I förra veckan tog jag mig till en liten radiostudio på Fredrik Svenssons kontor (RAU:s kontor) och få prata om sitt arbete med Webbstjärnan och Creative Commons. Sedan fick jag också en möjlighet att får prata andra saker som jag har en stark passion för i den här podcasten om mina fotoprojekt Ser du mig (självporträtten) och mina Stormtrooper-bilder.

Otroligt roligt och givande. Tack för att jag blev jag inbjuden. Det är underbart 🙂

Du kan ta del av podcasten här och min är nr 22.

Några av bilderna som jag pratar om:

Let's get home, now

 

The Imperial family