Ska du vara med i Webbstjärnan till hösten? #blogg100

Jag har varit med i Webbstjärnan sedan den startade för skolan, hösten 2008. Jag brukar beskriva det som att jag blev lurad av den lilla .se-adressen, och beskrivningen att det var enkelt att skapa webb tillsammans med elever, trots att jag aldrig gjort det förut. Det har blivit en och annan webb, sedan dess både med elever och för mig själv. Och idag vet jag att det är enklare att skapa en webbplats än att fylla den.

Webbstjärnan är en skolsatsning som .SE står bakom, vars syfte är att ge elever och lärare i svenska skolan möjligheten att publicera på webben. Vi hjälper alla som vill igång och har en superduper-support som svarar på alla frågor. Om du är mer nyfiken på Webbstjärnan tycker jag att du ska kolla in vår webbplats, kanske be om att få information om att få veta mer, eller anmäla intresse för att bli påmind om när Webbstjärnan 2014-2015 startar.