Laddar inför årets bästa fest! – Webbstjärnans prisutdelning! #blogg100

Jag är verkligen lycklig att jag får vara en del av den lycka som kommer med de barn som blivit nominerade av Webbstjärnans jury och sedan kommer till oss för att vi gemensamt ska fira deras framgångar på webben.

På fredag är det dags igen, klockan 13.00 på Rival, det ska bli spännande att möta årets Webbstjärnor. Du kan följa det på webben på webbstjärnan.se har du svårt att komma ihåg, när och var så skickar vi ett mejl. Men framför allt kolla in deras skolarbeten på webben, mycket imponerande! Och de är fantastiska!

De nominerade finns här.

 

2 tankar kring ”Laddar inför årets bästa fest! – Webbstjärnans prisutdelning! #blogg100

  1. Laura

    Vad spännande! Hoppas ni får en trevlig dag med massa glada vinnare (för alla är de vinnare då de har kommit så långt!) =)

Kommentarer inaktiverade.